Brannmenn angrepet med stålkuler og Molotov cocktail i Frankrike

På fredag ble en gruppe franske brannmenn lurt til å rykke ut til en brann kommunen Cavaillon der en gruppe immigranter sto ventende med stålkuler som benyttes i spillet Petanque og molotov cocktailer.

Da brannmennene ankom stedet der de påtente søppelkassene befant seg ble de angrepet av gruppen vandaler som ifølge politiet tydelig hadde tent på søppelet for å lokke brannfolkene til stedet for så å kunne angripe dem.

«Dette var et klart tilfelle hvor man hadde til hensikt å skade noen» uttalte David Durupt som er sjef for branndepartementet i Cavaillon.

Hendelsen fører seg inn i rekken av flere tilsvarende hendelser hvor brannfolk er blitt angrepet de siste årene i såkalte no-go soner, og brannvesenet vil nå i fremtiden bli eskortert av politi inn i disse områdene når de skal utføre et oppdrag.

Ifølge myndighetene skal mellom 30-40 brannmenn ha blitt utsatt for angrep i tjeneste siden begynnelsen av 2019, og det ser dermed ut som om disse angrepene har blitt mer og mer vanlige.

Utviklingen i Frankrike ser dermed ut til å ha tatt den samme retningen som den man kan se i Sverige hvor man i dag sliter med at stadig flere polititjenestemenn og brannmenn slutter som et resultat av den økende risikoen for eget liv og helse.

Kilde: VoiceofEurope

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Det finnes over 100 ulike kjønn sier BBC

søn sep 15 , 2019
I en ny rekke opplæringsfilmer som skal introduseres i den britiske skolen produsert av det statlige TV selskapet BBC  lærer nå barn i alderen 9-12 år at det finnes over 100 ulike kjønn i tillegg til de tradisjonelle kjønnene mann og kvinne, gutt og jente. De ni filmene som er […]