Det finnes over 100 ulike kjønn sier BBC

I en ny rekke opplæringsfilmer som skal introduseres i den britiske skolen produsert av det statlige TV selskapet BBC  lærer nå barn i alderen 9-12 år at det finnes over 100 ulike kjønn i tillegg til de tradisjonelle kjønnene mann og kvinne, gutt og jente.

De ni filmene som er produsert av BBC Teach (BBC Læring) er først og fremst tent som tilleggsmateriale for fagene helse og sosialfag i den britiske barneskolen.

Filmene er allerede blitt sterkt kritisert av blant annet journalisten Celia Walden som er en spaltist i den britiske avisen Telegraph hvor hun blant annet har skrevet en anmeldelse av BBC Teach filmene under tittelen «noxious nonsense» som på norsk oversettes til noe slik som «notorisk svada», og at filmene er ment å indoktrinere barns sinn med et produkt tilsvarende en moderne versjon av «keiserens nye klær».

I sin anmeldelse av læringsfilmene skriver Ms. Walden at BBC Teach med filmene helt bommer på sin samfunnsoppgave som en statlig aktør og at BBC med filmene involverer seg i «spredningen av falsk informasjon».

Ms. Walden skriver videre at «å uttrykke seg selv» ikke lengre er noe man gjør for å verdsette individualitet eller for å produsere noe av større kulturell verdi, men nå har endret seg til at man skal være innesluttet og skamløst selvopptatt».

Kritikken av BBC Teachs nye filmer fører seg inn i rekken av saker der folk nå i stadig større grad ser ut til å motsette seg den såkalte trenden på engelsk kalt «wokeness» som ifølge den urbane ordboken betyr at man er opptatt av spørsmål rundt «ekstrem» sosial rettferdighet.

Blant annet førte denne typen ekstrem sosial rettferdighet «wokeness» til at man ved en skole i Storbritannia mot både elever og foreldres ønske innførte et forbud for jenter å benytte skjørt da det angivelig førte til økt seksisme ved skolen.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Nederlendere arrestert i USA for ulovlig ferdsel på det militære område «Area 51»

søn sep 15 , 2019
En liten gruppe nederlandske menn er blitt arrestert i USA etter at de ulovlig forsøkte å ta seg inn på det strengt bevoktede militære området kaldt «Area 51» hvor mange tror amerikanske myndigheter skjuler UFOer. Ties Granzier and Govert Sweep ble begge anholdt etter å ha kjørt nesten 4 km […]