Tidligere Tysk etterretningssjef med anklage mot Angela Merkel

Tidligere etterretningssjef i Tyskland gir Angela Merkel skylden for å ha skapt en «sikkerhetskrise i landet» på grunn av hennes «åpen grense» politikk.

I et intervju med den britiske avisen Sunday Express under et besøk i Storbritannia sa Dr August Hanning at den Tyske kansleren har utvist «politisk svakhet» ved å fornekte alvorligheten av problemene hennes politikk har medført og innrømmelsen av at hennes «åpen grensepolitikk» var en feilaktig avgjørelse.

Blant annet sa han «Vi har sett konsekvensene av den Tyske kanslerens politikk hver dag gjennom det Tyske folks misnøye med situasjonen i landet, og det faktum at vi nå har kriminelle immigranter, mistenkte terrorister og folk som benytter flere identiteter i landet».

Videre sa han «Selv om vi har en litt bedre oversikt i dag, har vi fortsatt rundt 300 000 personer i Tyskland som vi ikke kjenner identiteten til og det er en stor sikkerhetsrisiko for nasjonen».

I kommentarene refererer Dr August Hanning til Angela Merkels politiske avgjørelse om å åpne landets grenser for alle immigranter i 2015 da landet tok imot litt i overkant av 1.5 millioner immigranter.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Plantebasert kosthold er verst for miljøet

tir sep 17 , 2019
Miljøet er en ting de aller fleste i disse dager snakker om, og man har i stadig større grad fått høre fra ulike hold at folk bør gå over til en plantebasert diet da det vil være mer miljøvennlig en å ha en kjøttfarser diet, men er dette noe som […]