Terrorangrep i Italia

En Italiensk soldat ble Tirsdag morgen rundt klokken 10:45 angrepet og forsøkt drept av en mann bevæpnet med en saks som ropte «Allahu akbar» like ved Piazza Duca d’Aosta.

Mannen som forsøkte å flykte fra åstedet ble snarlig arrestert av politifolk fra det Italienske paramilitære politiet Carabinieri som rapporterer at mannen også under selve arrestasjonen skal på arabisk ha ropt «Allahu Akbar» som på på norsk betyr «Gud er stor».

En videre etterforskning er nå igangsatt hvor myndighetene vil avgjøre om hendelsen kan koblets opp mot terrorisme.

Den 34 år gamle soldaten som ble angrepet ble snarlig fraktet til et nærliggende hospital hvor han ble behandlet for skadene han ble påført av terroristen.

Du kan lese original artikkelen her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Den amerikanske marinen bekrefter autensiteten av UFO videoer

tir sep 17 , 2019
Den amerikanske marinen (U.S. Navy) skal nå ha bekreftet autensiteten til tre videoer som viser amerikanske jagerflys møte med UFOer. En talsperson for den amerikanske marinen sier at videoene som er tatt av amerikanske jagerfly piloter viser «uidentifiserte flygende objekter», og at videoene aldri var ment å bli vist til […]