Den amerikanske marinen bekrefter autensiteten av UFO videoer

Den amerikanske marinen (U.S. Navy) skal nå ha bekreftet autensiteten til tre videoer som viser amerikanske jagerflys møte med UFOer.

En talsperson for den amerikanske marinen sier at videoene som er tatt av amerikanske jagerfly piloter viser «uidentifiserte flygende objekter», og at videoene aldri var ment å bli vist til offentligheten.

De tre videoene det er snakk om var gitt navnene «FLIR1», «Gimbal» og «GoFast», og viser to separate møter mellom jagerfly fra marinen og UFOer.

I videoene kan man blant annet høre hvordan de amerikanske pilotene under det uvanlige møtet med UFOene høylytt diskuterer seg imellom hva objektene de følger kan være for noe.

Joseph Gradisher som er en offisiell talsperson for kommandanten for Maritime operasjoner for Informasjons Krig skal ha fortalt til informasjonsnettstedet The Black Vault at marinen skal ha kalt objektene for «uidentifiserte luftfenomener og ikke UFOer»

Du kan lese original artikkelen her…

Sundvor

Aage Sundvor bidrar en gang iblant med artikler til Nisseland.net, og skriver for det meste om saker som havner under kategorien HUMOR og MYSTIKK. Klager på artikler fra Aage Sundvor skal rettes til Redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Kraftig økning av antisemittisme ved amerikanske høyskoler

ons sep 18 , 2019
Kritikken av Israel og antisemittisme har økt kraftig ved amerikanske høyskoler har den siste tiden vært i kraftig vekst, og trakassering av jøder og andre Israel vennlige studenter har økt med hele 70% det siste året. Årsaken skal ifølge en ny studie være en økning av støtte fra lærere og […]