Mystisk objekt fra det ytre verdensrommet kan være utenomjordisk romfartøy

Hva kan det mystiske objektet fra det ytre rommet som nå nærmer seg solsystemet vårt være» spør romforskere verden over nå seg selv om, og må innrømme at de faktisk ikke vet hva det mystiske objektet med navnet “C/2019 Q4” er for noe.

Objektet som nærmer seg solsystemet vårt er det andre i rekken av objekter man har oppdaget som ser ut å komme fra utenfor vårt eget solsystem, og forskere må nå innrømme til tross for iherdige forsøk på å studere objektet at de ikke har noen peiling på hva det er.

Mens enkelte av forskerne mener objektet kan være en komet sier den prominente astronomen Dr. Seth Shostak at man ikke har noen mulighet til å fastslå dette med sikkerhet, og at man dermed ikke kan utelukke at objektet kan være et utenomjordisk romfartøy.

Det er ventet av det mystiske objektet vil krysse vårt solsystem i nærheten av planeten Mars i Oktober i år, og forskere venter nå i spenning på en mulighet til å studere objektet som man tror har sin opprinnelse utenfor vårt eget solsystem.

Det første objektet som noen gang er observert som man tror stammer fra utenfor vårt eget solsystem var det sigarformede objektet som ble kalt Oumuamua, og krysset vårt solsystem i nærheten av jorden i 2017.

Enkelte mener det at begge disse objektene som man nå tror har sin opprinnelse utenfor vårt eget solsystem krysser i nærheten av de to «beboelige» planetene i solsystemet, også er en underlig tilfeldighet.

Les original artikkelen her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Beboerne i Lincoln County gjør seg klar for helgens invasjon av festglade ungdommer og UFO entusiaster

tor sep 19 , 2019
Innbyggere i den vesle bygda Rachel i Nevada gjør seg klare for storinnrykket av reisende som skal delta på de noe underlige arrangement «Storm Area 51 – Let’s see them Aliens» som går av staben den kommende helgen. «Om det kommer til å finne sted? Vi har allerede hat en […]