12 år gammel gutt truet etter anmeldelse av fremmedkulturell for mishandling

1

Ifølge den svenske nettavisen “Nyheter i Dag” skal et videoklipp som nå verserer på ulike sosiale medier vise en innvandrergjengs voldelige angrep på en 12 år gammel etnisk svensk gutt.

Årsaken til konfrontasjonen mellom den 12 år gamle etniske svensken og innvandrerne skal være basert på tidligere hendelser der gutten og hans bror har gått til politiet for å anmelde innvandrergjengen for trusler og vold.

I videoklippet kan du høre hvordan gjengen spør gutten hvor hans «venner» nå er, mens enkelte forsøker å få hoved gjerningsmannen kalt «Hassan» til å ro seg ned.

Familien til den 12 år gamle gutten skal i tillegg til å ha anmeldt forholdet ha tatt kontakt med sosialtjenesten i kommunen der de bor, uten at det er blitt noen reaksjoner hverken fra politiet eller kommunens side.

Du kan lese mer om saken her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

One thought on “12 år gammel gutt truet etter anmeldelse av fremmedkulturell for mishandling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Universitetet i San Diego lærer elevene at pedofili er «normalt»

søn sep 22 , 2019
En twitterbruker ved navnet Alex Mazzara la 13 september ut et twitter innlegg der han vier at universitetet han går på nå forsøker å normalisere pedofili. I twittermeldingen kan du se et bilde hvor det tydelig fremgår av skolens presentasjon at skolen anser pedofili som en «normal» seksuell legning. Denne […]