Boston Dynamics menneskelignende robot utfører gymnastikk

I en ny video sluppet på nettet viser nå Boston Dynamics frem sin humanoide robots imponerende gymnastikkferdigheter og man kan jo bare undres hvor lenge det er til roboten er å finne ute på forskjellige byggeplasser.

Roboten som har fått navnet Atlas er en humanoid robot som holder til i Massachusetts i USA, og som er et heleid datterselskap av den Japanske bankgruppen SoftBank Group har de siste årene ofte vært å se i ulike videoer der den utfører ulike oppgaver for å vise fremgangen man gjør innen robotikk.

Du kan se Atlas i aksjon i videoen under.

Ekstremisten

Ekstremisten er en konto som benyttes for å skrive artikler som er noe på kanten, og for å holde artikelforfatterens identitet anonymisert. Disse artiklene kan du ikke klage på da vi ikke på noen måte vil fjerne disse uten at du kan bevise informasjonen i artikkelen er falsk eller at innholdet bryter med Norsk lovgivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Islam har rett når det kommer til KVINNER!

tor sep 26 , 2019
Anita Davidson reagerte kraftig da hun så flygebladene med påskriften «ISLAM IS RIGHT ABOUT WOMEN» som på norsk blir «Islam har rett når det kommer til kvinner» som var hengt opp i sentrum av den vesle byen Winchester i delstaten Massachusetts. Til den lokale TV stasjonen WCVB forteller Davidson i […]