Også venstresiden i USA mener Trump er uskyldig

Jimmy Dore er en amerikansk komiker som står langt til venstre for det demokratiske partiet, og som støtter den demokratiske president kandidaten Bernie Sanders og hans «sosialdemokratiske» politiske ideologi.

Til tros for dette går likevel Jimmy Dore hardt ut mot demokratenes siste beskyldninger om at Donald Trump skal ha gjort noe galt i den såkalte «varslersaken» hvor demokratene nå hevder Trump la press på Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj for at han skulle gjenoppta etterforskningen av demokratenes presidentkandidat Joe Bidens sønn Hunter Biden for korrupsjon.

Se videoen under

I videoen snakker Jimmy Dore om hvordan han mener hele «varslersaken» er en del i et spill for å dekke over at USA og Trump nå sender våpen og militært utstyr til Saudi Arabia for å hjelpe Saudi Arabia i krigen med Iran.

Vi får også høre hvordan hele saken rundt Hunter Biden startet, og hvordan Joe Biden hjalp sin sønn fra å bli etterforsket av statsadvokaten i Ukraina for korrupsjon, ved at daværende visepresident Joe Biden forlangte statsadvokatens avgang mens han holdt tilbake milliarder av dollar i statsstøtte til Ukraina.

Det er med andre ord ikke slik at det kun er såkalte «høyreradikale» Trump supportere og republikanere som mener og synes det er på tide at Joe Biden blir etterforsket for hans handlinger i Ukraina.

Skribent: Jólnir

Mitt navn er Jólnir og jeg er den nåværende Julenissen i Vinterland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *