Erdogan sier Tyrkia vil fortsette å kjøpe Olje og gass fra Iran

Det var under hjemreisen fra New York etter å ha deltatt på FNs generalforsamling Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan fortalte journalister at Tyrkia ikke ville følge USAs sanksjoner mot Iran.

Erdogan sa til reporterne at Ankera ville fortsette sin handel med den Islamske Republikken Iran, og at det ville være helt umulig for Tyrkia å skulle boikotte Iransk olje og gass som landet er helt avhengig av.

Boikotten av Iran er de siste årene etter at Trump trakk USA fra «atom avtalen» Barak Obama og hans administrasjon inngikk med Iran, og uttalelser fra det Hvite Hus har indikert at Trumps administrasjon ønsker å redusere Irans olje og gasseksport til NULL.

De siste sanksjonene mot Iran kom som et tilsvar fra amerikanske myndigheter etter at Iran angivelig skal ha angrepet en Saudi Arabisk oljeinstallasjon, og Saudi Arabia har bedt USA om hjelp i konflikten med sin erkerival i regionen Iran.

Tyrkia viser nok en gang at landet prioriterer å støtte sine Islamske naboer og trosfeller i Midtøsten fremfor å støtte sine såkalte vestlige allierte i NATO og EU.

Kilde: YouTube.com

Ekstremisten

Ekstremisten er en konto som benyttes for å skrive artikler som er noe på kanten, og for å holde artikelforfatterens identitet anonymisert. Disse artiklene kan du ikke klage på da vi ikke på noen måte vil fjerne disse uten at du kan bevise informasjonen i artikkelen er falsk eller at innholdet bryter med Norsk lovgivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hvite kvinner kan takke seg selv

fre sep 27 , 2019
Nå er jeg blitt lei av å kjempe for sikkerheten til hvite kvinners, mens de selv kan gå ut å kalle meg og alle andre likesinnede for rasister og ekstremister. Dersom kvinner virkelig ønsker et multikulturelt samfunn hvor de ansees som fritt vilt av nyankomne immigranter så skal ikke jeg […]