Hvite kvinner kan takke seg selv

Nå er jeg blitt lei av å kjempe for sikkerheten til hvite kvinners, mens de selv kan gå ut å kalle meg og alle andre likesinnede for rasister og ekstremister. Dersom kvinner virkelig ønsker et multikulturelt samfunn hvor de ansees som fritt vilt av nyankomne immigranter så skal ikke jeg lenger si noe imot det.

Statistisk sett er det hvite menn som helt klart er de sterkeste forkjemperne for alt fra ytringsfrihet til likestilling, men allikevel har kvinnene her i Norge og ellers i vesten greid å gjøre nettopp den hvite mannen til sin største fiende så nå er det kanskje på tide at vi lar kvinnene høste fruktene av sin politiske kamp.

Selv reagerer jeg ikke lengre når jeg hører en immigrant har drept eller voldtatt en hvit kvinne da jeg nå mener hun mest sannsynlig ønsket et slik utkom ettersom kvinner i dag er de fremste forkjemperne for åpne grenser og fri immigrasjon til Europa.

At jeg så skal benytte tid og krefter på å advare og kjempe imot en masse immigrasjon som mest sannsynlig ikke vil berøre meg selv er det derfor slutt på, og jeg kommer ikke til å løfte en finger hverken for å hjelpe en kvinne som havner i en vanskelig situasjon med en immigrant eller annet så lenge flertallet av kvinner i dette landet ønsker å slippe flere av disse menneskene inn i landet vårt.

Nå kan dere få stå for deres egen politikk og ta ansvaret og konsekvensene av den selv, og inntil et flertall av hvite kvinner her i landet atter engang ønsker å kjempe for bevarelsen av vårt folk og land mener jeg alle hvite menn bør la dem forsvare seg selv mot møkka de har brakt til landet vårt.

Skribent: Jólnir

Mitt navn er Jólnir og jeg er den nåværende Julenissen i Vinterland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *