Kulturkrigen har ankommet Catwalken i Paris

Det var under moteuken i Paris at to av Paris største stjerne kom ut og advarte mot den økende «puritanismen» som nå har fått spre seg innad i moteverdenen, og som nå er i ferd med å ødelegge industrien.

Både Hedi Slimane fra motefirmaet Celine og Saint Laurent’s Anthony Vaccarello mener politisk korrekthet nå kveler skaperfriheten og gjør det vanskeligere for kunstnere å uttrykke seg fritt.

Hedi Slimane sier blant annet at han frykter «politisk korrekthet» truer den fundamentale skaperfriheten, og at «demagogisk politisk korrekthet har blitt en ny form for tyranni».

Vaccarello gikk enda lengre i sin kritikk av den politiske korrektheten som nå har gjort sin entre i moteverdenen og sa under et intervju like før moteuken i Paris startet at «det nå er umulig å ha et synspunkt som går imot massene».

Den Belgiske moteguruen raset også mot «den politisk korrekte innførselen av kvoter som gjør at man må telle hvor mange av de som deltar på et show som er fargede eller tilhører andre minoriteter i samfunnet.»

Du kan lese mer om saken her…

Sundvor

Aage Sundvor bidrar en gang iblant med artikler til Nisseland.net, og skriver for det meste om saker som havner under kategorien HUMOR og MYSTIKK. Klager på artikler fra Aage Sundvor skal rettes til Redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Spider-Mann er atter del av MCU universet

man sep 30 , 2019
Spider-Mann er nok engang tilbake i MCU, og fansen jubler over Disney og Sonys siste avtale som sikrer at fansen vil få se flere Spider-Man filmer i fremtiden. Mange fans fryktet nemlig lenge at den ikoniske karakteren som av mange er selve symbolet på MARVEL universet skulle forsvinne fra Marvel […]