Kina skal vise ny dommedagsbombe under det kommende 70 års jubileet

Kina forbereder seg på feiringen av 70 med kommunistisk styre, og feiringen skal som vanlig markeres med en større militærparade der Kina viser verden sin militære styrke.

Det nye «super» våpenet som er en atombombe skal kunne nå mål hvor som helst i USA i løpet av 30 minutter, og man kan jo nå spørre seg om Donald Trump kanskje gjorde rett i å trekke seg fra nedrustningsavtalen med Russland som hindret USA i å utvikle nye og bedre atomvåpen.

Den nye atomraketten til Kina har fått navnet Dongfeng-41 og er et interkontinentalt ballistisk missil som har en topphastighet på 12,231.014 KmH noe som vil si missilet kan nå USA innen 30 minutter.

Representanter for det amerikanske militæret har tidligere i år vært ute og sagt at det slettest ikke er sikkert USA vil komme seirende ut av en væpnet konflikt med Kina, og med dette nye dommedagsvåpenet ser vi atter et Kina som ønsker å øke sin makt og innflytelse på verdensarenaen.

Du kan lese mer om saken her…

Sundvor

Aage Sundvor bidrar en gang iblant med artikler til Nisseland.net, og skriver for det meste om saker som havner under kategorien HUMOR og MYSTIKK. Klager på artikler fra Aage Sundvor skal rettes til Redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Britiske arbeidere saboterer sine robot medarbeidere

tir okt 1 , 2019
I en ny studie utført av Universitetet De Montfort i Leicester hvor man sammenlignet arbeideres forhold til roboter på arbeidsplassen med Norge viste det seg at mens de norske arbeiderne så positivt på sine robot kolleger så la de Britiske arbeiderne «kjepper i hjulene» for robotene. Professor Jonathan Payne som […]