Hundrevis av transseksuelle ønsker nå hjelp til å reversere kjønnsoperasjon

Tidligere har vi skrevet om hvordan mange av de som tok kjønnsskifte operasjoner på tidlig 80 tallet nå som godt voksne angrer seg, og at mange av dem har tatt selvmord eller nå ønsker en reversering av operasjonen.

Dette fikk selvfølgelig mange til å reagere og kalle oss «transfobiske» og andre ting, men nå i et nytt intervju med TV kanalen SKY NEWS går flere transseksuelle personer ut med sine historier og forteller at også de ønsker en reversering av sin operasjon da de angrer seg og ikke anser at operasjonen endret dems livssituasjon til det bedre.

Dette stemmer selvfølgelig overens med de eldre transseksuelle personenes erfaringer som tidligere gikk ut og advarte mot at man i dag oppfordrer til kjønnsoperasjoner av barn helt ned i 8 års alderen, og som heletiden har hevdet at man ikke kan hjelpe transseksuelle personer før man innser at transseksualitet er en psykisk sykdom og må behandles som det.

Vi ønsker her ikke å si for mye om denne saken da det er et veldig kontroversielt emne hvor man fort blir stemplet som en person som hater det ene og det andre, men vi mener det er viktig at folk også får høre den andre siden av denne saken som de politisk korrekte mediene ikke ønsker å fremme.

Du kan lese originalsaken i Sky News her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Klimaaktivist foreslår å spise barn og bombe Russland

man okt 7 , 2019
Under en klimakonferanse hvor den sosialistiske demokraten Alexandria Ocasio-Cortez deltok ble det forslått at man må begynne å spise barn ob bombe Russland for å redde klimaet. Forslagene som helt tydelig enten var fremmet av en politisk motstander som «trollet» arrangementet eller som tydelig hadde psykiske problemer ble merkelig nok […]