Klimaaktivist foreslår å spise barn og bombe Russland

Under en klimakonferanse hvor den sosialistiske demokraten Alexandria Ocasio-Cortez deltok ble det forslått at man må begynne å spise barn ob bombe Russland for å redde klimaet.

Forslagene som helt tydelig enten var fremmet av en politisk motstander som «trollet» arrangementet eller som tydelig hadde psykiske problemer ble merkelig nok av demokratenes nye kongresskvinne tatt på alvor da hun nikket bekreftende til kvinnens «rabiate» forslag.

Alexandria Ocasio-Cortez som også går under forkortelsen AOC er en ny kongresskvinne som ønsker en sterk vridning av demokratenes politikk til venstre, og som kaller seg en demokratisk sosialist.

Hun er også frontfiguren for den såkalte «Green New Deal» som er et lovforslag hun har fremmet som skal endre måten USA tilnærmer seg klimaspørsmålene på, og som har til mål å endre det amerikanske samfunnet i retning av å bli en sosialistisk stat.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

NATO landet Tyrkia er ifølge eliten NATO og USAs fiende

ons okt 9 , 2019
Det er ganske utrolig hvordan politikerne kan vri og vrenge på sannheten alt etter hva som passer dem best uten frykt for at velgerne skal se dems løgner og dobbeltmoral for hva den er. Nå med Donald Trump ved roret i USA ser det allikevel ut til at den politiske […]