NATO landet Tyrkia er ifølge eliten NATO og USAs fiende

Det er ganske utrolig hvordan politikerne kan vri og vrenge på sannheten alt etter hva som passer dem best uten frykt for at velgerne skal se dems løgner og dobbeltmoral for hva den er.

Nå med Donald Trump ved roret i USA ser det allikevel ut til at den politiske eliten i både USA og ellers i vesten har begynt å få sprekker i sin fasade, og vi kan nå se hvordan politikerne taler med to tunger alt etter hva som gagner dems egen lommebok best.

Ron Paul diskuterer saken her.

Når president Trump nå ønsker å trekke USA ut av krigen i Syria og overlate ansvaret for at terror organisasjonen IS ikke får et nytt fotfeste i landet til NATO landet Tyrkia skaper ramaskrik blant den vestlige politiske eliten bør kanskje velgerne spørre seg «HVORFOR?».

Hvorfor skal man på den ene siden stole på Tyrkia nok til å la landet være medlem av forsvars alliansen NATO og huse 50 amerikanske atombomber, mens man på den annen side skal anse landet som en fiende av både NATO og vesten generelt fordi landet ønsker å nedkjempe de kurdiske separatistene og terroristene som står bak flere terror angrep i Tyrkia?

Normal logikk er å stille seg bak sine allierte i kampen mot de som truer dems sikkerhet, men normal tankegang finner man ikke hos den politiske eliten som lar sin logikk styres av bestikkelser og andre måter de kan berike seg selv på gjennom politiske donasjoner osv.

Ifølge politikerne er kurdiske terrorister som kriger i Syria ikke terrorister, men allierte frigjøringskjempere som vi må bevæpne til tennene, mens man på den annen side må bekjempe dem med alle midler om de samme «frihetskjemperne» befinner seg på Tyrkisk jord.

Dette er den samme politikken som våre politikere førte i Afghanistan og som skapte terror organisasjonen AL Quada og Taliban som begge var organisasjoner vesten på 80-90 tallet mente måtte bevæpnes da de var «frihetskjempere» som kjempet mot Sovjetunionen.

Vi vet alle hva enden på den visa var, og man gjentok denne ideen om å bevæpne ekstreme fundamentalister i Syria og Irak som det så skulle vise seg utviklet seg til terror organisasjonen IS.

Nå er det kanskje på tide at folk i vesten begynner å tenke selv, og ikke lengre tror på løgnene de blir servert i de politisk korrekte mediene om hvorfor vi bør og ikke bør gå til krig osv.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hatet mot hvite skaper stadig mer terror

tor okt 10 , 2019
Hvordan kan det ha seg at folk ikke forstår at jo mer HAT samfunnet retter mot hvite jo mer motstand vill samfunnet møte fra de som føler seg marginalisert og angrepet for sin kultur og etnisitet? Når man snakker om samfunnets behandling av ulike grupper immigranter unnskylder man alltid terrorhandlinger […]