Noen ord om ytringsfriheten i Norge

Våre fantastiske politikere har i sin naivitet og forsøk på å skaffe seg topp jobber i internasjonale organisasjoner som FN valgt å importere en hel del møkk fra Midtøsten, og med møkka har de også importert de ulike konfliktene i området.

Men hva betyr vel det så lenge den vanlige etnisk norske skattebetaleren ved hjelp av ulike trusler fra myndighetene, venstreekstreme og pressen kan tvinges til stillhet?

Ja, jeg skriver trusler for hva annet kan man kalle det dersom man risikerer å miste jobben, blir oppringt av politiet eller henges ut i landets største aviser om man tør si sine meninger om dagens innvandring og immigrasjonspolitikk?

Det heter seg at man har ytringsfrihet, organisasjonsfrihet og religionsfrihet her i landet, men disse frihetene gjelder tydeligvis i dag kun for spesielt «utvalgte» grupper i samfunnet, og vanlige etnisk norske menn og kvinner er ikke blant disse spesielt beskyttede gruppene som nå i dagens «moderne» Norge kan rane, voldta og drepe etnisk norske menn og kvinner uten at noen vil løfte en finger.

Ytringsfriheten er med andre ord ikke eksisterende i Norge i dag, for dersom man risikerer å miste ens livsgrunnlag «ens jobb» på bakgrunn av ens ytringer eller politiske ståsted så finnes ikke lenger ytringsfriheten, for hva hjelper det om man kan si hva man vil så lenge det får så store konsekvenser at en ikke lengre kan tjene til livets opphold eller forsørge ens familie?

Folk i Sverige begynner å få nok, og sier nå sin mening!

Denne merkelige ideen mange politikere og eliten i landet forsøker å servere folk om at man har ytringsfrihet i Norge fordi man ikke havner i fengsel om man sier ens meninger betyr veldig lite når hele samfunnet er et eneste stort fengsel hvor man straffes for ens ytringer av det offentlige hver eneste dag livet ut.

Nå er det NOK!!! Nå må folk begynne å si sin mening, og ta friheten tilbake fra politikerne og eliten som har frastjålet dagens norske folk arven våre forfedre gav oss!

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hvorfor skal utlendinger sitte og dele ut det Norske arvesølvet?

ons okt 30 , 2019
I disse dager pågår det en krise innad i NAV systemet etter at man har feiltolket EU reglene for hvordan ulike trygdeordninger skal behandles i forhold til nordmenn som drar til EU/EØS land på ferie, men ingen sier noe om de flere tusen immigrantene og innvandrerne som går på NAV […]