Hvorfor skal Norske Telenor kunder betale mer en Svenske?

Telenor var opprinnelig et statseid selskap som ble bygget opp med norske skattebetaleres skattepenger, og fikk som følge av dette en kjempe start da selskapet ble delvis privatisert og man åpnet opp for konkurranse innen det norske telekom markedet.

Det underlige her er at selv om Telenor fremdeles har den Norske stat som den største eier og er bygget opp med norske skattepenger så er det norske menn og kvinner som må betale mest for å kunne benytte seg av selskapets mobiltjenester.

Mens svensker og dansker får seg billige mobilabonnement med flere fordeler som gratis datatrafikk må norske kunder betale abonnementspriser som ligger tett oppunder det dobbelte av hva svenske og danske kunder må betale for abonnement med flere og bedre fordeler.

Nå er det kanskje på tide at Norske politikere gir beskjed til Telenor hvor staten er den største aksjonæren om at Norske kunder ikke lenger skal være såkalte «melkekyr» for selskapet slik at de kan holde prisene lave for kunder i våre naboland.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Kriminelles liv mer verdt enn vanlige svenskers liv

tir nov 12 , 2019
I helgen fant det sted en eksplosjon og et drap i den svenske byen Malmø, og nå reagerer politiet og myndighetene på hendelsen ettersom offeret som ble skutt var en kriminell 15 år gammel immigrant. At myndighetene reagerer og vil gjøre noe for å stoppe utviklingen er vel og bra, […]