Kriminelles liv mer verdt enn vanlige svenskers liv

I helgen fant det sted en eksplosjon og et drap i den svenske byen Malmø, og nå reagerer politiet og myndighetene på hendelsen ettersom offeret som ble skutt var en kriminell 15 år gammel immigrant.

At myndighetene reagerer og vil gjøre noe for å stoppe utviklingen er vel og bra, men det er underlig at man ikke ser den samme entusiasmen både i svensk og norsk presse når det er snakk om overgrep og vold mot etnisk svenske ungdommer.

Man kan for eksempel ikke lese om gruppevoldtekten av en 13 år gammel etnisk svensk jente i norsk presse, eller om 10 og 12 årige etniske svenske barn som blir ranet på vei hjem fra skolen av fremmedkulturelle i 20 års alderen.

Nei, i det multikulturelle Skandinavia skal etniske svensker og nordmenn ifølge myndighetene og FN byttes ut ved hjelp av masseimmigrasjon fra midtøsten og afrika, og de NYE skandinavene kan derfor ikke på noen måter kritiseres da det kan føre til en motstand mot befolkningsbyttet i den etniske befolkningen.

Her hjemme i Norge kan man heller ikke lengre benytte norsk språk da ord som NEGER nå regnes som et skjellsord, og våre barn på skolen blir indoktrinert med anti-norske holdninger der de skal anse seg selv og sin egen etniske befolkning som fundamentalt ONDE, mens alle andre er fundamentalt gode mennesker.

Nå er det på tide galskapen tar slutt og at noen begynner å si fra at NOK ER NOK!!

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Nok et sosialistregime i Sør-Amerika har feilet

tir nov 12 , 2019
Det er ganske utrolig hvordan man i Norge og Europa fremdeles tror at MER sosialisme er svaret på de mange problemene vi ser i samfunnet vårt, når vi samtidig ser det ene etter det andre sosialistregimet i Sør-Amerika, Afrika og Øst-Europa feiler. Når vi snakker om de skandinaviske såkalte sosial […]