Norsk venstreside vil fjerne den norske julen for å tilpasse seg muslimene

Vi hører stadig om nye tilfeller rundt om i landet hvor politikere, lærere, rektorer osv fjerner norsk tradisjon i et desperat forsøk på å tilpasse seg de norske muslimene og andre såkalte «nye landsmenn».

Ingen spør imidlertid den etnisk norske befolkningen hva de mener om disse tilpasningene og ødeleggelsen av den norske tradisjon og kultur, og man ser ikke på noen måte ut til å bry seg om hvorvidt den etnisk norske kultur og tradisjon skulle dø ut.

Nei det viktigste ser ut til å være det og kunne proklamere ovenfor utenlandske statsledere og ledere i internasjonale organisasjoner som FN hvor «inkluderende» man er og hvor hardt man har jobbet for å utrydde ens egen etnisk norske befolkning, kultur og tradisjon.

For et par tiår siden ville denne formen for kulturelt selvmord ha blitt ansett for å være en form for selvhat, og folk ville sett rart på deg om du hevdet at ordet JULEMAT ikke ville kunne benyttes rundt omkring på norske skoler, men nå i 2019 er selvhatet blitt en del av indoktrineringen ved Norske skoler og universiteter, og med god hjelp fra en selvhatende presse har venstresiden greid å få en viss grad av aksept for et norsk kollektivt kulturelt selvmord.

Det er kanskje derfor på tide at folk som ønsker å bevare det Norske nå begynner å stå opp for Norsk kultur og tradisjon, og ikke lar seg knebles ved hjelp av beskyldninger om rasisme eller lignende meningsløse fraser.

Vi etniske nordmenn har en like stor rett til å få leve i et land der vår etniske kultur, tradisjon og språk er rådende som det alle andre etniske grupper rundt om i verden har, og alle som måtte si noe annet burde da også hevde at både samer, nativamerikanere, tibetanere osv også er rasister når de kjemper for, og ønsker å bevare sitt folk, sin kultur og sin tradisjon.

Nissepartiet oppfordrer derfor alle til å bli med oss i kampen for bevarelsen av den norske juletradisjonen, Norsk julemat og den norske kultur og tradisjon generelt.

Skribent: Jólnir

Mitt navn er Jólnir og jeg er den nåværende Julenissen i Vinterland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *