Vinterlands nasjonaldyr

Ulven er nasjonaldyret til Vinterland og det er ulovlig å drepe ulver med mindre en spesialtillatelse er gitt fra Julenissen eller avlivingen er utført i selvforsvar.

Det skal være Vinterlands politikk at som oppholder seg innenfor nasjonalparken er fredet, og det er Haugtingets ansvar å påse at tiltak iverksettes for at ulver skal holdes innenfor nasjonalparkene.

Jakt på ulv kan tillates dersom ulvestammen blir stor nok, og/eller tilgangen på mat for ulven blir veldig lav og det er ansvarlig å utjevne stammen.

Ulvepels kan kun selges dersom dyret er skutt/drept på lovlig vis.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Bli en borger

søn sep 1 , 2019
Du kan nå bli en borger av Vinterland/Nisseland ved å registrere deg på NISSELAND.NET og få opprettet en profil. Når din profil er opprettet og du har vært aktiv på sidene lenge nok vil du bli forespurt om du ønsker å bli en borger av Vinterland og vil om du […]