Belgisk bonde fanget kriminell afrikansk immigrant

En bonde i Belgia anholdt selv en afrikansk migrant da han forsøkte å rane bondens hjem mens han og hans familie lå og sov, ifølge en nyhetsreportasje.

Hendelsen utspilte seg tidlig mandag morgen i Bertrix, en landlig kommune i provinsen Luxembourg i Belgia.

“Rundt klokken 05.45 ble jeg vekket av flere lyder i leiligheten min,” forteller Stéphane Delogne, som er bonde og oppdretter. «Først trodde jeg det var den lille jenta mi som hadde våknet. Jeg ropte på henne, og da hørte jeg lyden av noen som flyktet og dører som smalt.»

«Jeg hoppet ut av sengen. Stuen var ødelagt, og skapene tømt.»

Barbeint og kun iført pyjamas, forfulgte Delogne den mistenkte som viste seg å være en mann av ‘afrikansk opprinnelse’ iført ryggsekk og operasjonshansker.

Delogne skal ha funnet den mistenkte i en bygård hvor han klarte å holde ham til politiet ankom stedet og anholdt mannen.

I et Facebook-innlegg uttrykte Delogne frustrasjon over den «økende usikkerheten» i byen som følge av de mange nye immigrantene i området.

«I går kveld hadde jeg flaks i uflaks. Jeg klarte å stoppe en innbruddstyv og fikk tilbake noen av eiendelene mine (mangler fortsatt bankkort, kontanter og et kamera med videoer av barna våre som lærer å gå),» skrev Delogne. «Men det er for mange mye kriminalitet i Bertrix.»

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar