Bevæpnet ‘skolebarn’ stormet buss, og angrep sjåføren og passasjerer

En stor gruppe «unge mennesker» med kjepper og grener stormet om bord en offentlig buss i Frankrike og slo passasjerer og skadet flere passasjerer alvorlig uten noen kjent grunn, ifølge rapporter.

Den opprivende hendelsen utspilte seg rundt klokken 16.00. tirsdag ettermiddag i Villeurbanne, en kommune i metropolen Lyon.

En gruppe på rundt 20 mindreårige ‘skolebarn’ skal ha stormet en buss med improviserte våpen og startet et «ekstremt voldelig angrep».

«De truet og fornærmet først sjåføren før de så angrep passasjerene», melder Lyon Mag.

«Flere slag ble delt ut mot kunder av TCL-nettverket. En reisende, som uttrykte sin misnøye med holdningen til ungdommene, ble hardere skadet og måtte tas hånd om av brannmannskapene.»

Sjåføren sendte inn en formell klage etter angrepet og en etterforskning er åpnet.

«Vi reagerte umiddelbart, i samarbeid med prefekten som var delegert til sikkerheten, ordføreren i Villeurbanne og skolens ledelse,» kunngjorde de lokale transportmyndighetene, SYTRAL.

Overvåkingsopptak blir gjennomgått og foreldre til mistenkte overfallsmenn blir kontaktet, sier tjenestemenn.

«SYTRALs prioritet er å sikre sikkerheten til ansatte og passasjerer i TCL-nettverket, og vi jobber med dette hver dag,» sa SYTRAL-president Bruno Bernard, og la til at han «på det sterkeste fordømte denne typen oppførsel.»

Nisseland har fått opplyst fra kilder lokalt i Frankrike at det her er snakk om innvandrerungdom og ikke etnisk franske skolebarn.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar