Biden administrasjonen kan trykke en 1 Billion mynt

Budsjettforhandlingene i USA er i full gang, og mange frykter nå at man kanskje ikke vil kunne få på plass en budsjettavtale innen tidsfristen, og frykter for at store deler av den amerikanske staten da vil stoppe opp.

For å unngå dette har Biden administrasjonen sett på muligheten for å trykke opp en 1 Billioner mynt i platina som de så vil overrekke til  Federal Reserve Banks filial i New York som bare ligger en kort helikoptertur unna stedet amerikas mynter blir trykket.

1 billion mynten vil kunne være en midlertidig løsning for å sikre at staten ikke går tom for penger, men vil samtidig føre til en enorm devaluering av dollaren, og vil gjøre at amerikansk kjøpekraft blir sterkt redusert.

At man i det hele tatt vurderer en slik løsning viser bare hvordan amerikanske politikere ser på penger, og at man ikke lengre anser dollaren ikke lengre reflekterer noen reelle verdier slik valutaer tradisjonelt har vært.

Staten skal med andre ord kunne trykke uendelig med penger som de så vil kunne benytte, men vanlige folk skal måtte betale for statens overforbruk i form av høyere skatter, og dyrere varer da dollarens verdi vil være sterkt redusert.

Mange mener kryptovaluta er svaret

Det er nettopp på grunn av statens tilsynelatende ukontrollerte bruk av pengetrykkeriet mange hevder dollaren og andre såkalte «fiat valutaer» ikke er ekte penger, og at siden stater når de måtte ønske det kan trykke uendelige summer, tiden er inne for å ta i bruk noe som er mer stabilt og som ikke kan misbrukes av staten.

Forkjemperne for kryptovalutaer hevder at nettopp kryptovaluta er løsningen på mange av verdens økonomiske problemer da en begrenset kryptovaluta hvor inflasjon og devaluering skjer som følge av en algoritme, vil kunne gi en stabil og forutsigbar valutapolitikk som ikke kan misbrukes av politikere og enkeltstater.

En kryptovaluta vil også kunne fungere som en stabiliserende faktor innen internasjonal handel, og kunne gi like «spilleregler» for alle uansett hvilket land man måtte befinne seg i.

Du kan se videoen under for mer informasjon om forskjellen mellom kryptovaluta og fiat valutaer.

Nisseland.net støtter bruken av kryptovaluta og du kan donere til oss ved bruk av tjenesten under.

  • Bitcoin
  • MetaMask
  • Cardano
  • Xrp
  • Bitcoin cash
Scan to Donate Bitcoin to 1LAPeaVZRPiygE82NZ7bVhdF9xh7GR6htP

Donate Bitcoin to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Bitcoin

Donate With MetaMask

Donate ETH Via PAY With Metamask

Scan to Donate Cardano to addr1q9u0984ehw3m2pwe9vm6pszsxz6hgk6z8ck52hrf23ffjq68xqkqev4txfw5mhzmr23e76wgy9s3xf7aukr76dc0r5rsfwpfw9

Donate Cardano to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Cardano

Scan to Donate Xrp to rE8Fd52esuKBNLzm5AdKN77Lk6LyZSfSsc

Donate Xrp to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Xrp

Scan to Donate Bitcoin cash to qpavsg85g8uq3pv8nhmmfmt5mn2vdeaq8ur73th0e8

Donate Bitcoin cash to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Bitcoin cash

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar