Biden administrasjonen stempler mødre som terrorister

Bidens justisministeren Merrick Garland har i et brev til FBI bed organisasjonen som vanligvis etterforsker alvorlig kriminalitet og terrorisme om å etterforske foreldre som kritiserer den venstreekstreme indoktrineringen av sine barn ved landets skoler.

I et intervju med tv kanalen FoxNews tidligere denne uken diskuterte mor og medlem av gruppen “Foreldre som forsvarer utdanning” Asra Nomani FBIs krig mot landets foreldre, og justisministerens interessekonflikt da hans datter er gift med grunnleggeren av firmaet som nå fronter den venstreekstreme raseideologien Kritisk raseteori inntog på amerikanske skoler.

Mandag tok flere foreldre til gatene i Fairfax County i staten Virginia for å protestere mot hva de mener er Biden administrasjonens maktmisbruk.

Kritisk raseteori er også noe som er på full fart inn i det Norske skolesystemet også, og Oslo kommune har allerede sagt at de vil innføre den venstreekstreme ideologien som del av læreplanen fra neste år.

Ønsker du å vite mer om hva kritisk raseteori er, og hvorfor denne venstreekstreme ideologien oppfattes som skadelig for barn, kan du lese mer om den i en artikkel på document.no.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar