Britisk politiker som hevder at hun føler seg «utrygg» rundt folk uten maske, er nå selv avbildet festende uten maske

Parlamentsmedlemmet Zarah Sultana som hevdet hun følte seg «utrygg» rundt folk som ikke bruker masker, la stolt ut bilder av seg selv på Twitter der hun var omringet av festglade mennesker uten masker.

«Jeg føler meg utrolig utrygg i kammeret,» sa Labour-parlamentsmedlem Zarah Sultana under et BBC News-intervju og siktet til at enkelte medlemmer av det konservative partiet ikke bar masker i parlamentet.

Denne frykten skulle vise seg å bare være spill for galleriet da Sultana besøkte like etter deltok på et innendørs arrangement for utdelingen av MOBO-prisene i Coventry, hvor hun ble fotografert uten maske i nærheten av tusenvis av andre deltagere.

«@MOBOAwards kom til Coventry i går kveld,» twitret Sultana under et bilde av seg selv sammen med en kvartett av venner som alle var maskeløse.

Labour parlamentsmedlemmet er nok et eksempel på at politikerne selv ikke følger reglene de pålegger alle andre å følge, og at hele hysteriet med masker mest sannsynlig kun er ment å skille de som er lydige “lemingser” fra de som står opp for frihet og demokrati.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar