Byråkrater ønsker å utrydde den kristne julefeiringen i Storbritannia

Byråkrater i Storbritannia kan ikke lenger benytte ordet «jul» i reklamer eller kampanjer da myndighetene frykter det ville fornærme minoriteter.

Man ønsket å benytte ordet “christmas” som en del av en COVID-19-kampanje rettet mot studenter, men det ble nedlagt veto mot frasen «Ikke ta med COVID-19 hjem til jul/christmas» da ledelsen mente frasen kunne virke ekskluderende for ikke-kristne.

«Vi har blitt informert av kabinettet om at vi ikke bør bruke ordet jul/christmas – ettersom regjeringskampanjen må være inkluderende og noen religioner ikke feirer jul,» het det i en e-post som ble fanget opp av The Mail hvor det videre skrives «Det andre alternativet var ‘festsesongen’ som beholder den emosjonelle motivasjonen i budskapet.»

«Vi har gått for ‘Ikke ta med COVID-19 hjem i ferien,» skriver de videre, til tross for at en annen tjenestemann påpekte at å kalle julen en «helligdag» var en «amerikanisering.»

Det konservative parlamentsmedlem Saqib Bhatti forkastet ideen om at regjeringen burde gi etter for folk som er så lett fornærmet.

«Som muslim synes jeg det er latterlig at vi ikke kan nyte denne spesielle tiden av året. Jeg gleder meg til å vise min nye sønn sitt første juletre. Tanken på at du ikke kan nevne julen er fullstendig latterlig, sa Bhatti.

«Jeg er stolt av det og stolt over å feire jul. Bloben må slutte å føre krig mot julen og fortsette med å levere for det britiske folket, la han til.

(Bloben er Storbritannias svar på Amerikanske Deep State)

Venstrefolk har lenge hevdet at en politisk korrekt «krig mot julen» er en høyreorientert myte, men det dukker hvert år opp utallige eksempler på at det motsatte er tilfelle.

Som tidligere år er all reklame på Britisk TV i julen fokusert på å fremme «mangfold», mens det kristne budskapet er ikke eksisterende.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar