Canadas statsminister Justin Trudeau og hans familie har gått i dekning i USA

JUSTIN Trudeau og hans familie flyktet fra den kanadiske hovedstaden da mer enn 50 000 rasende anti-vaksinemandat-lastebildemonstranter invaderte Ottawa.

Demonstrasjonene startet da Trudeaus regjering innførte strenge vaksinemandater for lastebilsjåfører som mener mandatene er meningsløse og kun vil vanskeliggjøre lastebilsjåførenes arbeide ettersom sjåførene stort sett tilbringer sin hverdag alene foran rattet og dermed er i svært liten kontakt med andre.

Protesten startet i vest Canada hvor en håndfull lastebilsjåfører bestemte seg for å kjøre i konvoi fra Vancouver til hovedstaden Ottawa som en protest mot myndighetenes vaksinemandater.

Da konvoien ble kjent i sosiale medier vokste protesten raskt, og fikk navnet “Freedom Convoy” og ser nå ut til å ha spredd seg til flere land rundt om i verden hvor myndighetene har innført det mange anser for å være udemokratiske vaksinemandater.

Så mens landets lastebilsjåfører har overtatt gatene i landets hovedstad har Canadas “store leder” Justin Trudeau og hans familie gått i dekning på et hemmelig sted i USA hvor man IKKE har de samme vaksinemandatene Trudeau selv ønsker å påtvinge sine egne landsmenn.

Under kan dere få en noe humoristisk gjennomgang av saken fra Loutus Eaters.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar