CNN-produsent arrestert, anklaget for å ha voldtatt barn ned i 9 årsalderen

En senior produsent i CNN har blitt arrestert og siktet for å ha lurt mindreårige så unge som 9 år gamle til å delta i ulovlige seksuelle aktiviteter.

I tidsrommet april til juli 2020 skal John Griffin – som da jobbet hos CNN på TV showet New Day, angivelig ha benyttet seg av nettbaserte meldingsapplikasjoner for å kommunisere med foreldre med mindreårige døtre, ifølge en storjury i Vermont.

Den 44 år gamle CNN-produsenten fra Stamford CT, som ifølge Daily Mail jobbet ‘skulder ved skulder’ med Chris Cuomo, ‘brukte Google Hangouts og Kik for å overbevise mødrene om at en «kvinne er en kvinne uansett alder, «og at «kvinner bør være seksuelt underdanige og underordnede menn,» heter det i tiltalen mot ham fra fredag den 10 desember.

I juni 2020 forklarte Griffin en mor til to døtre på 9 og 13 år at morens ansvar var å se til at hennes eldste datter ble «opplært på riktig måte.» Griffin overførte på et senere tidspunkt over 3000 dollar til moren slik at at moren og hennes 9 år gamle datter kunne fly fra Nevada til Boston.

Moren og barnet fløy til Boston i juli 2020, hvor Griffin hentet dem i sin Teslaen og kjørte dem til Ludlow-huset sitt. Datteren ble der oppfordret til å delta i ulovlige seksuell aktivitet.

Griffin skal også ha forsøkt å lokke to andre barn over internett til å delta i seksuell aktiviteter – og skal ha foreslått en «virtuell treningsøkt» i en videochat i april 2020 hvor han skulle instruere en mor og hennes 14 år gamle datter til å kle seg nakne og berøre hverandre foran kamera mens han så på.

I juni 2020 foreslo Griffin for moren til en 16-åring at hun skulle ta en «liten mor-datter-tur» til hans skihus hvor han skulle trene den mindreårige jenta i seksuelle handlinger.

Griffin risikerer fra 10 år til livstid i fengsel hvis han blir dømt for hver hver en av de føderale sakene som er rettet mot ham.

«Vi tar anklagene mot Mr. Griffin utrolig alvorlig,» sa en CNN-talsperson til Daily Mail på fredag. «Vi fikk vite om arrestasjonen hans først i ettermiddag og har suspendert ham i påvente av en etterforskning.»

Ifølge reportasjen har Griffin jobbet hos CNN siden 2013, og jobbet fremdeles på New Day showet da Cuomo var vert, og var nylig produsent for den politiske analytikeren John Avalon.

Det ser med dette ut som om nok en ansatt ved CNN i løpet av kort tid er innvolvert i en seksskandale.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar