CNNs medisinske sjefs korrespondent innrømmer «FAKE NEWS» på CNN

Sanjay Gupta er CNNs medisinske sjefs korrespondent var onsdag 13 oktober gjest på Jor Rogans podcast, og måtte svare på CNNs mange løgner rundt Joe Rogans bruk av ivermectin.

CNN anklaget Joe Rogan for å spre farlig informasjon når han etter å ha pådratt seg Covid-19 forklarte at han hadde benyttet den omstridte medisinen ivermectin i sin behandling av sykdommen, og kanalen anklaget Rogan for å ha tatt farlig “hestemedisin”.

På onsdag under sin tre timer lange samtale med CNNs medisinske sjefs korrespondent Sanjay Gupta konfrontere Rogan sin gjest med CNNs løgner, og spurte hvordan det kunne ha seg at Gupta ikke hadde korrigert kanalens løgner.

I videoen under kan du høre denne delen av podcasten.

Eierne av CNN er også medeiere i flere Norske mediebedrifter, og blant annet Dagbladet har en avtale om deling av artikler, og man må nesten dermed spørre seg om i hvor stor grad dette har påvirket norske mediers løgner om medisinen ivermectin.

Ivermectin som er en medisin som hos mennesker hovedsakelig benyttes for å behandle parasittinfeksjoner ble oppdaget av Satoshi Õmura som i 2015 ble tildelt Nobels pris for medisinske oppdagelser, og er blitt brukt til å behandle flere 100 millioner mennesker verden over.

Det at den norske pressen ukritisk fulgte i CNNs fotspor og anklaget Joe Rogan for å ha tatt et medikament kun for bruk på dyr, viser at pressen her i landet tydeligvis ikke er opptatt av å informere det norske folk om objektive fakta, men snarere er opptatt av å fremme sine globalistiske eieres agenda.

Hadde Norsk presse følt et ansvar for å informere det norske folk om den objektive sannheten i saken ville de ha nevnt at ivermectin er et kjent og vel anvendt medikament som både benyttes for å behandle dyr og mennesker verden over.

Om du ønsker å høre hele podcasten kan du gjøre det gratis på Spotify.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar