Demokratene utsletter amerikansk historie

I New York har bystyret i en anonym avstemning stemt for å fjerne en 200 år gammel statue av Thomas Jefferson da statuen visstnok skal være støtende overfor svarte.

President Thomas Jefferson som var en av grunnleggerne av den amerikanske staten, og som frem til bare for et års tid siden har vært ansett for å være den grunnlovs forfatteren som var mest opptatt av frihet og likhet er med denne avgjørelsen “kansellert” i staten New York.

Demokraten og bystyremedlemmet Charles Barron fra Brooklyn erklærte til og med offentlig at Thomas Jefferson var en “pedofil slavedriver”.

Statuen som demokratene skal fjerne ble gitt til byen New York i 1834 av landets første jødiske marineoffiseren Uriha Phillips Levy som beundret Thomas Jefferson for hans kamp for religionsfrihet.

Fjerningen av statuen har ført til at president Donald Trumps tidligere kommentar om at til og med statuer av Thomas Jefferson ville bli revet ned om de venstreradikale demokratene kom til makten i landet har blitt virkelighet.

Trump advarte folk mot radikaliseringen av det demokratiske partiet da han var president, og stadig flere amerikanere ser nå ut til å befinne seg i et land de ikke lengre kjenner seg igjen i.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar