Det registreres allerede en tilbakegang for Omikron utbruddet i Sør-Afrika

Data fra Sør-Afrika indikerer at utbruddet av Omicron allerede er «i ferd med ebbe ut», og at «verden ikke har noe frykte».

«Tilfeller i provinsen Gauteng – som hadde en økende grad av infeksjoner i november – ser ut til å flate ut, mens syv-dagers infeksjoner i Tshwane, et av de tidlige episentrene, nå er «relativt flate,» heter det i en rapport skrevet av Telegraphs vitenskap. redaktør.

«Smitte veksten er brattere enn forrige uke, men har likefult bremset ned sammenlignet med november,» sa Louis Rossouw, fra Covid-19 Actuaries Response Group.

Data viser også at prosentandelen av mennesker som dør av en COVID-infeksjon har falt betydelig siden ankomsten av Omikron.

«Med deltavarianten førte rundt tre prosent av infeksjonene – én av 33 – til død, men nå har dette tallet sunket til 0,5 prosent – ​​én av 200 – det laveste det har vært gjennom pandemien i Sør-Afrika og 10 ganger lavere enn i september i fjor», heter det i rapporten.

Ifølge Peter Streicher, en forsker ved University of Johannesburg, har dødsdata allerede innhentet infeksjonsdata, og det er ingen signifikant økning i dødsfall fra Omikron.

«Omicron er ekstremt mild. Resten av verden har ingenting å frykte, sa Streicher.

Som vi fremhevet tidligere, sier den sørafrikanske legen som først oppdaget Omikron at «Storbritannia overreagerer» ved å pålegge mer drakoniske restriksjoner og at panikken «ikke står i forhold til risikoen denne varianten utgjør.»

Legen Angelique Coetzee antydet også at nedstengninger for å stoppe spredningen av varianten ville skade muligheten Omikron gir til å nå «flokkimmunitet.»

Myndighetene i Storbritannia har også nektet å avsløre ytterligere informasjon bak det som antas å være verdens første Omikron-dødsfall.

Professor Karol Sikora har anklaget regjeringen for å skape «unødvendig alarm», mens han hevdet at offeret sannsynligvis hadde komorbiditet og var eldre eller døde med Omikron og ikke fra det.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar