Doktor Robert Malone sier leger blir jaget av media

Det er i en melding på Twitter mannen som oppfant mRNA vaksinen nå går til frontalangrep på massemedia som han mener hindrer leger fra fritt å kunne uttale seg om de mulige negative sidene ved vaksiner utviklet med nettopp mRNA.

I sin twitter melding sier doktor Robert Malone at helsepersonell aktivt blir jaget og forsøkt presset til stillhet av en politisk korrekt presse og styrene i de store farmasøyt selskapene.

“Jeg ble stemplet som en ‘terrorist’ i Italiensk presse da jeg var i Roma for å delta på det internasjonale toppmøtet rundt COVID. Hva galt hadde jeg gjort? Forsvare behandling av covid-19? Jeg foreslo litt moderasjon”

Doktor Malone har måttet tåle mye kritikk, men den verste kritikken er kommet som følge av hans uttalelser om at covid-19 vaksinene som er basert på mRNA ikke bør gis til barn.

Forsøkene på å kvele all kritikk av covid-19 vaksinene fra mannen som fant opp mRNA vaksinen har til og med gått så langt at organisasjonen Federation of State Medical Borads har truet med å trekke tilbake letelisenser fra leger som kritiserer covid-19 vaksinene.

Doktor Malone har også blitt blokkert fra å nå websidene til det medisinske tidsskriftet New England Journal of Medicine slik at han ikke skal kunne lese studier rundt covid-19 på dems websider.

Det er kanskje når man ser all sensuren og de mange truslene fra både myndigheter og organisasjoner med et stort økonomisk insentiv til å presse covid vaksinen på hele verdens befolkning spørsmålet rundt hvorvidt dette virkelig er nødvendig dukker opp.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar