En gruppe av EU parlamentarikere står opp mot Covid-19 tyranniet

En liten gruppe EU parlamentarikere har gått offentlig ut med en uttalelse mot de mange covid påbudene og restriksjonene som er blitt innført i mange land av en stadig mer tyrannisk politisk elite.

Under seansen går lederen for gruppen Cristian Terhes til frontalangrep på EU kommisjonen for dens hemmelighold rundt EUs avtaler med de store farmasøyt selskapene rundt EUs innkjøp av corona vaksiner, og farmasøyt selskapenes ansvar i forhold til potensielle bivirkninger som følge av vaksinene.

Gruppen som var ledet av den Romanske EU parlamentarikeren Cristian Terhes holt 21 oktober en pressekonferanse som dere kan se i videoen under.

Gruppens medlemmer mener det må være frivillig å ta en potensiell vaksine, og at innføringen av et vaksine pass vil være et steg i feil retning, og ett brudd på menneskerettighetene.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar