Et flertall av franskmenn mener kristne hvite europeere står i fare for å bli utryddet

I en ny spørreundersøkelse utført av Harris Interactive kommer det frem at over to tredeler av de spurte mener hvite kristne europeere står i fare for å bli utryddet som følge av den muslimske masseimmigrasjonen til Europa.

Rundt 60 prosent svarte at de “definitivt” eller “delvis” tror en utryddelse vil finne sted i Frankrike skriver avisen Daily Mail.

Mens rundt 90 prosent av tilhengerne til den høyrevridde presidentkandidaten Marie Le Pen svarte de trodde etniske europeere står på randen av en utryddelse som følge av FNs befolkningsbytte politikk, så falt prosentandelen ned til 52 prosent blant President Emmanuel Macrons velgere.

Spørreundersøkelsen kommer etter at stadig flere franskmenn har fått øynene opp for FNs planer om et befolkningsbytte i Europa, hvor etniske europeere skal erstattes med migranter fra hovedsakelig muslimske land i midtøsten og nord-afrika.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar