Stoler du på nyheter finansiert av farmasøytindustrien?

Det ser ut som om stadig flere nå får øynene opp for det faktum at nyhetene vi får servert via de såkalte “politisk korrekte” nyhetskanalene ofte er finansiert av ulike interessegrupper, og at kravene disse gruppene stiller som gjenytelse for sine økonomiske bidrag påvirker nyhetsdekningen.

I en video som nå har gått viralt får vi blant annet se hvor mange nyhetsprogram på ulike tv kanaler i USA som er finansiert av vaksine utvikleren Pfizer, og flere stiller seg nå spørsmål til hvorvidt vi kan stole på informasjonen vi får om Pfizer vaksinen.

Som du så i videoen over så er det veldig sterke koblinger mellom dagens store mediekonsern og farmasøytindustrien, og at man derfor må forvente at de felles økonomiske interessene også påvirker medienes dekning av farmasøytindustrien både i USA og ellers i verden.

I videoen under får dere sett en humoristisk forklaring på hvordan farmasøytindustrien er knyttet til vestlige medier, og hvordan denne koblingen gjør seg gjeldende i måten mediene har en fordelaktig dekning av bedrifter innen farmasøytindustrien.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar