Florida skoledistrikt avslutter maskepåbud etter at 8 år gammel jente fortalte dem at de burde sitte i fengsel

Palm Beach County skoledistrikt har avsluttet et maskepåbud bare dager etter at en jente i andre klasse fortalte skolestyret at de alle burde havne i fengsel for å ha tvunget barn til å bruke ansiktsmasker mot deres vilje.

Åtte år gamle Fiona Lashells fra Tampa Bay ble forrige uke suspendert nesten 40 ganger for å ha nektet å overholde mandatet, som skolen fortsatte å opprettholde til tross for at staten avsluttet sitt maskemandat i juli.

I en video som nå har gått viralt sa Fiona til skolestyret at «reglene deres er suger,» og la til «Jeg håper dere alle havner i fengsel for å ha gjort dette mot meg.»

«Selv om jeg blir suspendert for ikke å ha på meg en maske, kommer jeg ikke til å endre mening. Dere kan fortsette å suspendere meg, og jeg vil fortsatt ha retten til ikke å bruke maske,» sa jenta.

I følge hennes mor har Fiona vunnet over det tyranniske skolestyret etter at hun satte ut «på et oppdrag for å ta tilbake, ikke bare hennes egne, og alle andre amerikanske barns konstitusjonelle rettigheter fra det tyranniske skolestyret,” da skolestyret har sagt at «muligheten til ikke å delta i bruken av ansiktsmasker» vil bli gjeninnsatt.»

«Basert på den ny utvikling på statlig nivå, vil skoledistriktet gå over til en opt-out-status for ansiktsmasker for elever på alle klassetrinn,» kunngjorde distriktet.

I kommentarer til Palm Beach Post sa Fiona at hun er glad for å være tilbake på skolen, hvor ifølge distriktet 10 % av elevene allerede har valgt bort å bruke masker.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar