FN ønsker et befolknings bytte i Europa

I en artikkel i det kjente nyhetsmagasinet Financial Times  har man publisert en artikkel hvor man nå sier etniske europeere må forberede seg på å bli erstattet av arabere og asiater, og gjenspeiler dermed FNs fremtidsvisjon for Europa.

Artikkelforfatteren Parag Khanna som også har gitt ut boken “Flytt: Hvordan masseimmigrasjon vil endre verden – og hva det vil si for deg”, har også tette bånd til Verdens økonomiske forum og den amerikanske venstreekstreme tankesmien Council on Foreign Relations.

Videre har han tette bånd til elitegruppen ‘Global Governance’ ved Brookings Instituttet som aktivt jobber for å samle mer makt unde en overnasjonal global organisasjon som FN.

I sin artikkel hevder Khanna at store deler av jorden vil bli ubeboelige på grunn av klima endringer, og at dette vil føre til en masse immigrasjon fra områder berørt av klimaendringene til Europa.

Videre hevder han på samme måte som FN at et befolknings bytte i Europa er uunngåelig på grunn av europas lave fødselstall, og en stadig aldrende befolkning.

“Nord Amerika og Europa må absorbere mer mennesker” forlanger Khanna, og gir klart uttrykk for misnøye med de enorme massene immigranter Europa allerede tar imot.

Hva mener du om saken? Si din mening i kommentarfeltet under.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar