Fransk politiker sier Frankrike blir etnisk renset av innvandrere

Den konservative politikeren Gilles Platret måtte tåle sterk kritikk fra medlemmer av sitt eget parti, og en anmeldelse etter at han kom med kritikk av landets innvandringspolitikk på tv.

Platret som er visepresident i det konservative partiet Les Républicains(LR) og borgermester i Chalon-sur-Saône, kom med de kritiserte uttalelsene under intervju på fransk tv.

“Det vi ser i dag i enkelte nabolag er hva jeg vil karakterisere som etnisk rensning av etniske franskmenn,” sa Platret, og pådro seg dermed media og den politisk korrekte eliten i eget partis vrede.

Platret ga seg ikke med det, og fortsatte med å si at utlendinger (hovedsakelig muslimer i Frankrike) “gradvis endrer demografien i landet og jager ut den etniske befolkningen for å skape rom for flere utlendinger.”

Damien Abad, som også er medlem av Republikanerne og sitter i det Franske parlamentet sa at Platrets kommentarer ikke var akseptable, og krevde at partiet ikke skulle gi etter for den type retorikk for å tiltrekke seg flere velgere.

Videre valgte Aurélien Taché, som er MP for Val-d’Oise å gå til en politianmeldelse av Platret da hun mente uttalelsene var rasistiske og hatefulle.

Platret stod imidlertid på sitt, og hevdet at det må være rom for ulike synspunkter i Fransk politikk.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar