Fransk presidentkandidat vil «bevare Frankrike fransk»

Erstatningsmigrasjon er blitt det nye store temaet i den Franske politiske debatten, og dukket opp under en TV-debatt, da en av landets presidentkandidater sa at han ønsket at «Frankrike forbli fransk».

Uttalelsen kom fra det franske parlamentsmedlemmet Éric Ciotti, som var den eneste republikanske kandidaten som ikke holdt seg unna å bruke begrepet «Det store befolkningsbyttet» for å beskrive hvordan muslimsk innvandring har endret Frankrike.

«Sekstisju prosent av franskmennene og 84 prosent av republikanerne bruker begrepet «Det store befolkningsbyttet,» sa Ciotti i en TV debatt på kanalen LCI, med henvisning til en meningsmåling av Harris Interactive som fant at flertallet av franske borgere tror «den hvite kristne befolkningen trues av utryddelse som følge av muslimsk innvandring.»

«Du kan kalle dette fenomenet hva du vil, men jeg skulle ønske at Frankrike forblir fransk,» sa Ciotti. «Vi er arvtakere av en storslått historie: en lysets historie, og historien til den kristne sivilisasjon.»

Etter debatten kom Ciotti med kommentarer hvor han insisterte på at prosessen med erstatningsmigrering nå helt åpenlyst har manifestert seg.

«Hvorfor benekte det åpenbare? Vi kan se at samfunnet vårt er i endring, jeg gjentar, her er det igjen i statsministerens Frankrike-strategien som har gitt oss disse tallene som viser at det i dag er flere og flere fødsler i Frankrike knyttet til utlendinger eller personer med utenlandsk opprinnelse, og at dette har akselerert betraktelig de siste ti til 20 årene.»

Det ser med dette ut som om stadig flere franske politikere nå begynner å se at det franske folk ikke vil la seg utbyttes uten kamp.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar