Frelsesarmeen fremmer kritisk raseteori, og oppfordrer hvite medlemmer til å konfrontere sin egen rasismen

Frelsesarmeen, som er en kristen veldedighetsorganisasjon kjent for sine innsamlings gryter, har nå bestemt seg for å ta i bruk den venstreekstreme rasistiske ideologien kritisk raseteori, og ha i et dokument nå oppfordret sine medlemmer til å konfrontere sin tros historiske rasisme.

I en guide med tittelen «La oss snakke om rasisme», ber organisasjonen kristne om å reflektere over og ta tak i sitt bidrag til opprettholdelsen av sosiale ulikheter og fordommer som har skadet minoriteter.

Med henvisning til sin «internasjonale erklæring om rasisme», skriver organisasjonen at den «erkjenner og beklager at frelsemenn har deltatt i rasismens synder som har gitt dem økonomisk, organisatoriske og sosiale fordeler som har bidratt til å opprettholde rasisme.»

Et medfølgende dokument laget av Frelsesarmeens internasjonale kommisjon for sosial rettferdighet, kalt «Study Guide on Racism«, hevder at hvite mennesker er ansvarlige for «ubevisst skjevhet», en idé kunngjort av advokaten for kritisk raseteori Ibram X. Kendi. Kendi argumenterer for at hvite menneskers arv av rasisme ikke kan fjernes, og at det eneste middelet er innføringen av omvendt diskriminering for å utjevne de sosiale konkurransevilkårene.

Studieveiledningen lyder: «Rasismens subtile natur er slik at folk som ikke er bevisst rasistiske lett fungerer med privilegiene, myndiggjøringen og fordelene til den dominerende etnisiteten, og dermed utilsiktet opprettholder urettferdighetene.»

Til tross for deres beste intensjoner og engasjement mot det, hevder veldedigheten, «mennesker kan ubevisst og utilsiktet opprettholde rasismen.»

«For eksempel kan troende kristne som naivt bruker rasebetegnelser eller et velmenende søndagsskolepensum som med hvitte fotografi og bilder,» skriver Frelsesarmeen.

Mot slutten av veiledningen presenterer organisasjonen en ordliste med vilkår for sosial rettferdighet for medlemmenes referanse, inkludert «antirasist», «kolonisator», «innenlandsk terrorisme», «fascisme», «inkludering», «institusjonell rasisme,» » «mikroaggresjoner», «systemisk rasisme» og «hvithet.»

Med utgangspunkt i dette omfattende vokabularet, informerer brosjyren at «strukturell rasisme . . . er det overordnede systemet for rasistisk skjevhet på tvers av institusjoner og samfunn. Disse systemene gir privilegier til hvite mennesker som resulterer i ulemper for (svarte).»

Organisasjonen tar også til orde mot filosofien til Martin Luther King Jr. og konseptet om «fargeblindhet», som lenge har vært brukt for å fremme like muligheter og avslutte diskriminering på grunnlag av rase, og tar til orde for den den venstreekstreme rasistiske kritiske raseteoriens syn på fargeblindhet.

«Selv om dette kan høres nyttig ut, ignorerer det faktisk de gudgitte forskjellene vi alle har, så vel som de vakre kulturene til våre svarte og brune brødre og søstre. I stedet for å prøve å være fargeblind, prøv å se skjønnheten i forskjellene våre, og velkommen dem inn i hjemmets kirker og arbeidsplasser. Å være fargeblind ignorerer også diskrimineringen våre svarte og brune brødre og søstre står overfor og tillater oss ikke å ta opp rasisme ordentlig, forklarer guiden.

Den antirasistiske guideboken representerer en avvik fra veldedighetens opprinnelige charter, og antyder at den kan ha gitt etter for press fra de venstreekstreme rasistene.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar