Ghislaine Maxwell kunne blitt drept dersom hun hadde sluppet ut på kausjon

Epsteins tidligere medhjelper Ghislaine Maxwell, 59, som nå sitter varetektsfengslet i et statlig fengsel et sted i Brooklyn skal stilles for retten den 29. november for sexhandel med mindreårige barn, mens hun jobbet for og med den nå avdøde finansmannen og pedofildømte Jeffrey Epstein.

Ghislaine Maxwell, som var kjæresten til den sexforbryteren og milliardæren Jeffrey Epstein, har konsekvent blitt nektet kausjon av dommere med den begrunnelse at man mener det er stor “fluktfare”, men nå hever kilder ovenfor New York Times det finnes andre grunner til at Maxwell er nektet kausjon.

«Systemet har holdt henne fengslet for å beskytte henne,» skal en sitert kilde ha fortalt avisen.

Artikkelen tar utgangspunkt i spekulasjonene rundt Epsteins mystiske død bak murene og informasjonen Maxwell kan ha i sin besittelse som kan involverer mektige mennesker. Jeffrey Epstein, som ble siktet for å ha drevet et sexhandelsnettverk bestående av mindreårige i 2019, døde på sin celle i Manhattan den 10. august mens han ventet på å bli stilt for retten.

Epstein ble funnet død i fengselscellen sin i New York City og myndighetene erklærte fort at hans død var et selvmord.

Nå hevder en kilde overfor New York Times at man nå frykter Ghislaine Maxwell vil bli drept dersom hun hadde sluppet ut på kausjon.

I følge artikkelen er det mye frykt og paranoia blant Maxwells og den avdøde Epsteins venner som frykter enhver form for tilknytning til saken, og ingen tør snakke om saken uten at de er sikret anonymitet.

Tilknytning til saken har skapt store problemer for flere høyt profilerte personligheter som britiske prins Andrew, som nå står overfor en rettssak hvor Virginia Giuffre som var et av Epsteins angivelige ofre hevder å ha blitt misbrukt av prinsen.

Prins Andrew har på det sterkeste benektet anklagene der Virginia Giuffre hevder hun ble tvunget til å ha sex med prinsen av Epstein og Maxwell.

Flere norske høyprofilerte personligheter har også har nære bånd til den nå avdøde pedofile sexforbryteren, og frykter nok hvilke avsløringer Maxwell vil komme med under en eventuell rettssak.

Du kan lese mer om saken her…

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar