Google sensurerte uavhengige aktører som strømmet rettssaken mot Kyle Rittenhouse

Google-eide YouTube sensurerte mandag den uavhengige direkte sendingen av den offentlige rettssaken mot Kyle Rittenhous, inkludert den populære advokat kanalen til Rekieta Law, som hevder sensuren var et «Bullshit -rettighetskrav.»

Live-sendingen av rettssaken kan ikke være rettighetsbeskyttet da den er er offentlig tilgjengelig, og YouTube var derfor raskte til å gjenopprettet strømmen til Rekieta Law som etter bruddet mistet rundt 40 000 seere.

«Vi er tilbake. YouTube stoppet strømmen vår med FØRTI TUSEN seere på grunn av et BS rettighetskrav fordi de er betalt for av media,» skreiv Rekieta Media i en uttalelse på sin offisielle twitterkonto.

«DET ER INGEN RETTIGHETSPROBLEMER HER, og Youtube stenger bare uavhengige aktører.»

Mange hevder årsaken til at Rekieta Medias strømming av rettssaken ble avbrutt skyldes Rekietas påstander om at den politisk korrekte pressen lyver om faktaene i saken, og påpeker feil som påtalemyndighetene har begått før og under rettssaken.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar