Grunnlegger av Extinction Rebellion hevder klimaendringer ville førte til gjengvoldtekter

Medgrunnlegger av Extinction Rebellion, Roger Hallam, skrev en brosjyre fra 2019 at menneskeskapte klimaendringer ville føre til gjengvoldtekt av «din mor, søster og dine kjæreste».

Hallam, som er involvert i de pågående Insulate Britain øko-protestene, skrev artikkelen til brosjyren mens han satt fengslet i HMP Wormwood Scrubs.

I brosjyren advares det om at økologisk kaos ville føre til en situasjon der «en gjeng med gutter vil kunne bryte seg inn i huset ditt og kreve mat», hvoretter de «vil se moren din, søsteren din, kjæresten din og de vil gruppe voldta henne på kjøkkenbordet .»

«De vil tvinge deg til å se på og le av deg. Til slutt vil de beskylde deg for å nyte det, la han til.

Det er ikke klart om Hallam refererte til migranter da han snakket om gjengvoldtekter, men miljøaktivister har gjentatte ganger advart om at klimaendringer vil forårsake enorme migrasjonsbølger fra Afrika og Midtøsten.

Hallam sa at han skrev den elendige spådommen som en advarsel for unge mennesker som «står overfor utslettelse» av klimaendringer.

Farah Nazeer, administrerende direktør for Women’s Aid, svarte på saken ved å hevde: «Vold mot kvinner skal ikke brukes som en trussel.»

Hallam ble kastet ut av Extinction Rebellion i fjor etter å ha sagt at det ikke var noe «unikt» med drapet på 6 millioner jøder under Holocaust.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar