Hva betyr egentlig memen “Let’s go Brandon”

Det er en del som nok har hørt folk på sosiale medier nevne memen “Let’s go Brandon”, og som har lurt på hva det betyr, og hvem denne Brandon er.

Memen oppstod etter at en CNN reporter under et direktesendt intervju med racerbil sjåføren Brandon Brown forsøkte å bortforklare protest ropene fra publikum med å bytte ut “Fuck Joe Biden” med frasen “Let’s go Brandon” til tross for at alle tydelig kunne høre hva publikum faktisk ropte.

Dette latterlige forsøket fra NBCreporteren på å sensurere publikums kritikk av Joe Biden gikk dermed viralt, og memen “Let’s go Brandon” ble et kjent tilrop for kritikere av presidenten, og en måte å unngå sensur regimet til de store teknologiselskapene.

Mange har også oppdaget at etter hvert som memen blir mer og mer kjent, og stadig flere forstår det “skjulte” budskapet i frasen “Let’s go Brandon”, folk kommet opp med stadig nye morsomme måter å benytte frasen på for så å legge videoer ut på ulike sosiale medier.

Det er til og med blitt laget flere sanger med memen, og du kan under høre noen av dem i videoene under.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar