Hvorfor forsøker norsk presse å skjule den Franske presidentkandidaten Éric Zemmour?

Her om dagen leste jeg en artikkel i en norsk storavis hvor man snakket om hvor fantastisk det var at presidentkandidaten til partiet Les Républicains er en kvinne, og at hun nå ser ut til å ligge på fjerdeplassen ved oppkjøringen mot det kommende presidentvalget.

Kvinnen den norske pressen nå fremmer som en potensiell ny president i Frankrike er den 54 år gamle Valérie Pécresse som er en karrierepolitiker og en del av det franske establishmentet. Hun er en sterk tilhenger av EU og globalismen, og er således den globale elitens nye frontfigur i et land som nå i stadig større grad ser ut til å bevege seg sterkt mot høyre, og bort fra globalistenes politiske agenda.

Det underlige i denne saken er ikke at den norske pressen dekker  Valérie Pécresse kandidatur, men at de forsøker å fremstille det som om hun allerede er hoved utfordreren til President Emmanuel Macron, og at det ikke finnes andre reelle utfordrere til tross for at man har to sterke kandidater som ligger langt foran henne på meningsmålingene, og den ene kandidaten attpåtil er en kvinne.

Det er også ganske betenkelig at man ser lite til INGEN dekning i Norsk presse av den virkelig interessante utfordreren fra høyresiden som nå suser opp på meningsmålingene, og som har et klart og tydelig anti-globallistisk pro-fransk budskap, og som attpåtil er av jødisk opphav.

Kandidaten Éric Zemmour som er en tidligere populær journalist som har sett seg lei av den anti-franske, anti-europeiske retorikken i sitt eget og andre europeiske land, er selvfølgelig ikke en kandidat den Norske venstrevridde pressen ønsker å rette søkelyset mot, og derfor velger man heller i dekningen av det franske presidentvalget å hoppe helt ned til fjerdeplassen på listen over kandidater når man skal dekke valgets kandidater, og later som om de to kandidatene som ligger foran på meningsmålingene ikke engang finnes.

Éric Zemmour ser virkelig ut til å ha skremt livet av establishmentet både i sitt hjemland og ellers i Europa, og har med sitt sterkt nasjonalistiske budskap greid å vekke til live håp hos utallige franske menn og kvinner som de siste førti årene har følt seg forbigått og undertrykket av en globalisert politisk elite.

Med et nasjonalistisk budskap der han retter fokus på ivaretakelsen av den Franske kultur og tradisjon, og samtidig tar til orde MOT den pågående utbyttepolitikken som dagens politiske elite har ført der målet ser ut til å være å erstatte den etnisk franske befolkningen med migranter fra Midtøsten og Afrika, og på den måten endre det franske samfunnet fra å være en selvstendig fri nasjon til å bli en multikulturell koloni i en overnasjonal Europeisk superstat styrt av globalister i Brussel.

Pressen både i Frankrike og ellers i Europa har den siste tiden hamret løs på ham med beskyldninger om alt fra rasisme til påstander om at han fremmer anti-islamistisk hat og konspirasjonsteorier, men ser ikke ut til å ha lyktes i sine forsøk ettersom det nå kan se ut som om den etnisk franske befolkningen endelig har fått nok av globalistenes undertrykkelse og hat.

I sin siste kampanje video går Zemmour sterkt ut mot den politiske elitens forsøk på å undergrave det Franske folkets kultur og historie, og tar særlig for de mange negative følgene av den enorme migrasjonen fra islamske land har medført for vanlige franske borgere.

I en kampanjevideo der Zemmour offisielt fremmer sitt kandidatur til presidentvalget 2022 får man høre hva Zemmour mener har gått galt i Frankrike, og han tegner et tydelig bilde av hvorfor det franske folk nå bør kaste av sel globalistenes lenker, og stemme for en ny type politikk som har til hensikt å ivareta frankrikes storhet, historie og kultur slik at den kan videreføres og overleveres også til kommende generasjoner.

(Se videoen under, og klikk på teksting for å få den oversatt til engelsk.)

Når man har sett og hørt budskapet til Éric Zemmour, og ser hvordan denne mannen nå endelig står opp mot en stadig mer tyrannisk global politisk elite, er det kanskje ikke så vanskelig å forstå at de globale økonomiske eierne til den norske såkalte frie pressen har vedtatt at man i Norge ikke skal dekke eller fremme Zemmours budskap eller kanditatur.

Som det heter “Du kan drepe en historie, men du kan ikke drepe en ide!”, og det er kanskje dette som er grunnen bak den norske sensuren av frankrikes nye politiske stjerne Éric Zemmour.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar