«Ikke-binær» adjunkt krever at «stigma» rundt pedofili må «delegitimeres»

En «ikke-binær» førsteamanuensis ved Old Dominion University har bedt om at «stigmaet» av pedofili må «delegitimeres».

Prostasia Foundation, som er en registrert ikke skattbar ideell organisasjon ber nå om at sexdukker av barn må legaliseres, og la ut et intervju med Allyn Walker, som er en kvinne-til-mann transkjønnet, som skisserte sitt syn på «personer tiltrukket av mindreårige” eller MAP som det forkortes til på engelsk.

Walker, som er assisterende professor i sosiologi og strafferett ved Old Dominion University i Norfolk, Virginia, er forfatteren av en bok kalt «A Long, Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity».

I intervjuet insisterer Walker på at begrepet «personer tiltrukket av mindreårige» bør brukes fremfor det mer stigmatiserende ordet «pedofile» fordi de pedofiles følelser ellers kan bli såret.

Anna Slatz fremhever også hvordan «interessegrupper for MAP som B4U-Act har tatt til orde for bruk av begrepet MAP, og at grunnen til det først og fremst er fordi det er mindre stigmatiserende enn andre begreper som eksempelvis pedofili.»

«4W som tidligere også inkluderte B4U-Act, ble grunnlagt av den dømte pedofile voldtektsforbryteren Michael Melsheimer med det eksplisitte formålet å normalisere pedofili og forhindre ulike forebyggende tiltak,» skriver Anna Slatz. «Med Melsheimers egne ord ønsket han å sikre at B4U-Act aldri ble assosiert med «forebygging av lovbrudd.»

Under intervjuet antydet Walker at pedofili bare er en annen form for seksuell tiltrekning og bør i likhet med andre LGBTQ+ legninger tolereres.

«Seksualitet kan være flytende, og det er mange MAP-er som har en rekke attraksjoner for både barn og voksne,» sa hun.

Walker antydet også at stigma mot pedofile er et «stort problem» og at hun har «empati» med hvordan pedofile blir behandlet.

«Selv om jeg ikke er en MAP selv, er jeg skeiv, og derfor har jeg også vært gjennom opplevelser og innsett at jeg har attraksjoner som mange ikke ville forstå, og som noen synes er umoralske. Og de erfaringene har virkelig formet hvem jeg har blitt. På grunn av mine egne erfaringer føler jeg for disse menneskene, og jeg har derfor et ønske om å lære mer, sa Walker.

Pedofile har flere ganger tidligere forsøkt å bli del av det homofile og lesbiske miljøet, men har tidligere tydelig blitt avvist, men nå som det homofile miljøet har åpnet døren for å inkludere transseksuelle har de igjen åpnet døren for det pedofile miljøet.

Ser man på de transseksuelles såkalte «flagg» så benytter man de samme fargene i det som de pedofile benyttet da de forsøkte å lage sitt eget MAP flagg for å bli del av homobevegelsen.

Det som virkelig burde skremme foreldre i hele den vestlige verden er at disse menneskene har inntatt vestens universiteter og skoler, og man har politikere på venstresiden som vil innføre disse ideologiene som del av den offisielle læreplanen.

Kilde: 4w.pub

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar