Immigranter forsøker å invadere Polen

Det har oppstått en immigrasjons konflikt på grensen mellom Polen og Hviterussland, hvor flere tusen migranter fra Midtøsten nå forsøker å ta seg over grensen og inn i EU landet Polen.

Grensekonflikten har oppstått som følge av Hviterusslands forsøk på å benytte immigrantene som en brikke i en større politisk konflikt mellom Hviterussland og EU som følge av EUs økonomiske sanksjoner overfor det regimet i hviterussland.

Polen som har havnet midt i konflikten har sagt de ikke under noen omstendigheter vil tillate ulovlige grensekryssing har den siste tiden sendt flere hundre soldater til grensen for å hindre de ulovlige immigrantene fra å krysse landets grenser.

Immigrantene på sin side har flere ganger forsøkt å rive ned grensegjerdet mellom Hviterussland og Polen ved hjelp av tømmerstokker og annen søppel, men har blitt tvunget tilbake over grensen av de polsk politi og de polske soldatene.

Siden konflikten som nå utspiller seg på grensen nå har fått internasjonal oppmerksomhet har immigrantene som i all hovedsak består av unge menn forsøkt lage propaganda av gråtende barn for å kunne høste medlidenhet hos venstresiden i Europa.

Problemet til immigrantene er bare at det er blitt avslørt på film at immigrantene blåser røyk i ansiktet på de yngste mennene som de hevder er barn for å fremprovosere tårer som man så har hevdet skyldes pepperspray.

Immigrantenes løgner ser imidlertid ikke ut til å ha noen særlig påvirkning på det polske folket som støtter sin regjering i å holde en hard linje i forhold til det å bevare integriteten til landets grenser.

Konflikten har til og med ført til at det er blitt opprettet en egen hashtag for de som støtter de polske myndighetenes håndtering av konflikten. #IstandWithPoland

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar