Innfører norske politikere nå et medisinsk tyranni?

I dag ble det åpnet for innføringen av vaksinepass i Norge, og politikerne har med det åpnet døren på vidt gap, og nærmest lagt frem den røde løperen som en velkomsthilsen til det kommende tyranniet.

Man snakker om at vaksinasjonspasset skal være et virkemiddel i kampen mot spredningen av covid-19, mens man samtidig ser bort fra de medisinske faktaene som forteller oss at vaksinerte har like stor risiko for å smitte andre som det uvaksinerte har.

Med andre ord vil du om du er vaksinert og besøker et sted som har innført vaksinasjonspass like stor mulighet til å bli smittet av de med “grønt” vaksinepass som de uten, og man må jo da nesten spørre seg hva poenget med vaksinepassene er utover å være “et spill for galleriet” som det så fint heter.

Hadde det stoppet der ville nok de fleste ikke ment dette er så galt, men når vaksinepasset kombineres med restriksjoner for uvaksinerte til å kunne leve normale liv, så blir vaksinepasset mer et tvangsmiddel, og et redskap for hva som kan se ut til å være et fremvoksende tyranni.

Under krigen måtte folk til enhver tid bære gule merker og identifikasjonspapirer på seg, og man hadde såkalte “helse beviser” som man var pålagt å fremvise når okkupasjonsmakten ba om det, og det er gitt Europas historie underlig at det er nettopp Europas politikere som nå ser ut til å være ivrigst på å innføre disse frihets begrensende tiltakene som i stor grad strider mot FNs menneskerettigheter og den Norske grunnloven.

Dessverre ser det ut som om den norske befolkningen etter å ha levd beskyttede liv i årevis helt har glemt hvor fort tyranniet kan vise sitt stygge ansikt, og at tyranniet ikke alltid kommer marsjerende nedover paradegater viftende med hakekors flagg eller røde kommunistiske bannere, men oftest kommer snikende inn i dekke av å være et nødvendig onde til det beste for folk flest.

Så atter en gang ser det ut som om Europa har satt døren på vidt gap for tyranniet, og at europeere til tross for nesten 100 år med politisk skremselspropaganda om faren med en ikke eksisterende nazisme ikke har lært noe i forhold til det å ikke falle for tyranniets forlokkende løfter om beskyttelse og sikkerhet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar