Islamsk antisemittisme på økende front i Tyskland

En 36 år gammel Tysk mann ble mandag brutalt nedslått av en gruppe palestinske immigranter som krevde at mannen skulle bli med dem og rope frasen “Fri Palestina”.

Da 36 åringen nektet å bli med de tre mennene å rope, gikk de til fysisk angrep og etterlot den skamslåtte mannen med alvorlige skader i en den historiske bydelen Spandau i Berlin, og ble ifølge politiet funnet bevisstløs med alvorlige hodeskader.

 Offeret ble brakt til et lokalt sykehus etter at vitner hadde varslet politiet om hendelsen, og politiet opplyser til pressen at ingen av gjerningspersonene enda er arrestert.

Ifølge den Jødiske interesseorganisasjonen Werteinitiative kan angrepet kobles opp mot islamsk antisemittisme hvor man har sett en sterk økning i antallet tilfeller som følge av masseinnvandringen fra muslimske land til Tyskland.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar